Kuinka lyödä pankki MegaFortuneDreams – Pelissä

f1

MegaFortuneDreams tunnetaan erityisesti upeista kolmesta progressiivisesta päävoitostaan. Lähes kaikki pelin pelaajat tavoittelevat näitä päävoittoja. Päävoittojen tai muiden suurten voittojen voittamisessa tärkein tekijä on pelkkä tuuri, mutta voit myös itse vaikuttaa voittomahdollisuuksiisi muutamilla pikku kikoilla.

Lue tältä sivulta, mitä voit tehdä maksimoidaksesi voittomahdollisuutesi.

Odota päävoittojen kasvua

MegaFortuneDreams -pelissä on mukana kolme toinen toistaan suurempaa progressiivista päävoittoa. Päävoitot kasvavat sitä mukaa, kun peliä pelataan. Jokaisesta panoksesta, jonka pelaajat käyttävät peliin, pieni prosentuaalinen osa kasvattaa progressiivisia päävoittoja.

Post1a

Jos kiikarissasi on mahdollisimman suurien päävoittojen voittaminen, odota rauhallisesti päävoittojen kasvamista päivien mittaan. On tietenkin mahdollista, että joku muu voittaa päävoiton odotellessasi, mutta ei hätää, sillä sen jälkeen alkaa taas uuden päävoiton kasvattaminen. Jopa pienemmät päävoitot, Rapid ja Major, voivat kasvaa oikein mukavankokoisiksi summiksi, mikäli Mega-potti menee sivu suun. Kun potti on tarpeeksi suuri, on aika iskeä ja pelata koko odotteluajan pelikerrat kerralla.

Ole tarkkana bonuspelissä

Kun olet päättänyt alkaa pelin pelaamiseen ja päävoiton tavoitteluun, on ensin pelattava läpi muutamien kierrosten odottaen pääsyä pelin bonuspeliin. Bonuspeliin päästyä on aika olla tarkkana, sillä pelin onnenpyörän kolme kehää on saatava pysäytettyä täydellisesti, jotta päävoitto voi olla sinun.

Post1b

Harjoittele kehien pysäyttämistä tarvittaessa pelin ilmaisessa versiossa. Pelit ovat muuten identtisiä, mutta panokset ja voitot vain eivät ole oikeaa rahaa vaan leikkirahaa.

Pidä panoksesi kohtuullisina

MegaFortuneDreams -pelin maksimipanos on jopa 80 euroa kierrosta kohti. Päästäksesi huippuvoittoihin sinun ei kuitenkaan ole pakko pelata peliä täysillä panoksilla. Panoksen summa määrää myös voittosummat, mutta mitä suuremmilla panoksilla pelaat, sen enemmän myös häviät. Yleensä panokset ja voitot ovat suhteessa toisiinsa, ja häviöt yleensä saadaan kyllä korvattua voitoilla ennemmin tai myöhemmin.

Halutessasi pelata suurilla panoksilla on kuitenkin hyvä pitää huoli, että pelitilisi on tarpeeksi pullea suurten panosten ylläpitämiseen useampien kierrosten ajaksi.