MegaFortuneDreams in – Jackpotit suurennuslasin alla

f2
Jos olet pelaillut nettikasinoilla jo jonkin aikaa, olet mahdollisesti kokeillut MegaFortuneDreams -peliä tai ainakin kuullut pelin upeista päävoitoista. Peli vetää puoleensa kaikkia päävoittojen voittamisen toivossa pelaavia, sillä Mega Fortune Dreams -pelissä on kolme progressiivista päävoittoa, jotka kasvavat jokaisen pelikerran myötä. Erityisesti pelin suurin päävoitto kiinnostaa monia, sillä kyseessä on päävoitto, joka saattaa kasvaa jopa monien miljoonien kokoiseksi voitoksi.

Lisätietoa päävoitoista

MegaFortuneDreams -pelissä on kolme progressiivista päävoittoa. Progressiivinen tarkoittaa, että jokaisesta peliin käytetystä panoksesta osa lisätään jokaisen pääpotin summaan. Päävoitot ovat pienimmästä suurimpaan Rapid Jackpot, Major Jackpot ja Mega Jackpot.

  1. Rapid Jackpot on suhteellisen helppo voittaa, mutta kyseinen päävoitto jää usein vain muutamiin kymppeihin, mutta voi kasvaa myös monien satojen kokoiseksi voitoksi.
  2. Major Jackpot on pääpoteista toiseksi suurin, ja nimestäkin päätellen tässä päävoitossa on kyse suuremmasta summasta. Major Jackpot kasvaa usein monien kymmenien tuhansien kokoiseksi voitoksi, kunnes joku lopulta vie voiton kotiin.
  3. Päävoitoista suurin on Mega Jackpot, kaikkien pelaajien unelma, joka voi kasvaa muutamista sadoista tuhansista jopa miljooniin euroihin. Kun joku voittaa Mega Jackpotin, odottavat pelaajat usein kärsivällisesti että pääpotti taas kasvaa jättimäisiin mittoihinsa, ja pelaavat peliä innoissaan potin yltäessä miljoonaan euroon, päävoiton kuvat silmissä kiiluen.

Post2a

Näin voitat yhden päävoitoista

MegaFortuneDreams -pelin päävoittojen voittaminen ei ole kovin vaikeaa. Päävoitot voi voittaa vain pelin bonuspelissä. Kyseiseen bonuspeliin pääsee saamalla peruspelin keloille 3, 4 ja 5 bonusmerkin, jonka tunnistaa onnenpyörästä ja sanasta BONUS.

Post2b

Bonuspelissä ruudulle ilmestyy suuri onnenpyörä, jossa on kolme kehää. Pelaajan päämääränä on pysäyttää kehät sopiviin asentoihin, jotta tie pyörän keskelle Mega Jackpotin luokse on selvä. Tämä tapahtuu pysäyttämällä nuoli osoittimen kohdalle jokaisella kolmella kehällä. Major Jackpot ja Rapid Jackpot sijaitsevat kahdella sisäkehällä, joten niiden voittamiseen pelaajan täytyy onnistua pysäyttämään kehä sopivasti niin, että päävoitto on osoittimen kohdalla.